Om Cozy Elements

Hos Cozy Elements fokuserer vi primært på uderummet, og det fristed du kan skabe ved at indrette dit eget uderum. Uanset om det er en balkon, terrasse, altan eller orangerier. Måske det er et bål sted, udekøkken eller -bruser, der gør dit uderum til din oase.

Inspiration & idéer

Personliggørelse af uderum

Ved at kigge på uderummet som en udvidelse af hjemmet, og definere rummet med krukker, højbede, pergolaer, møbler, interiør etc. Kan du skabe det opholdsrum som passer dig og dine behov, samt udtrykker hvem du er.

I Cozy Elements vil vi gerne give god inspiration og ideer til dit uderum. Og har derfor udvalgt produkter i vores webshop, som kan være med til at understøtte lige præcis den følelse af glæde, ro, lykke – du gerne skulle opleve, hver gang du træder ind i dit personlige uderum.

Miljøbevidst webshop

Bæredygtighed I Fokus

Vi er vores ansvar for mennesker og planeten bevidst. Derfor vælger vi med omhu vores varer, hvor vi kigger på bæredygtighed, kvalitet, produktionsformer og sted. Hvor muligt vælger vi gerne varer som er produceret i Danmark eller Europa. Vi kalder det klimavenligt og samfundssind. Du kan under “livsstil” se de varer vi betegner som værende produceret klimavenlige eller med samfundssind.

Har du spørgsmål?

... eller fået lyst til at få ekstra inspiration til dit uderum, er du altid velkommen til at kontakte os.

Jeg vil gerne inspireres